استارتاپ گرایند هشتم شیراز با حضور مازیار محمدی نژاد

یکم فروردین ۱۳۵۸ در شیراز متولد شد. فعالیت‌های خود را با نقاشی و موسیقی آغاز کرد و در سال ۱۳۷۶ ساخت انیمیشن کامپیوتری را فرا گرفت و به عنوان انیماتور در صدا و سیمای مرکز فارس مشغول به کار شد. ساخت انیمیشن را با فیلم‌های کوتاه آغاز کرد و سپس به تولید سریال و فیلم سینمایی بلند روی آورد. او هم‌اکنون مدیر عامل شرکت فیلم‌سازی زاگرس فیلم است که تولید انبوه انیمیشن را در دستور کار دارد. او با ارائه روش‌های نوین در تولید انیمشین در جشنواره فن‌آفرینی شیخ بهایی سال۱۳۹۱ موفق به دریافت عنوان فن‌آفرین برتر در زمینه علوم انسانی شد.

مازیار محمدی نژاد در سال ۱۳۸۰ فیلم کوتاه آنچه باقی ماند را کارگردانی کرد که در همان سال به عنوان دومین انیمیشن برتر تولیدات کشورهای اسلامی پس از تلویزیون عربستان انتخاب شد. از سال ۱۳۸۱ ساخت فیلم سینمایی هفت رنگ) را آغاز کرد. ساخت این فیلم که نخستین انیمیشن سینمایی سه‌بعدی ایران است پس از سه سال در ۱۳۸۴ به پایان رسید. او در سال ۱۳۸۸ تهیه و کارگردانی مجموعه انیمیشن جزیره چالاک در شصت قسمت برای صدا و سیمای مرکز فارس و همچنین تهیه‌کنندگی مجموعه انیمیشن دشت بابونه را به پایان رساند. او هم چنین تهیه کنندگی مجموعه تلویزیونی بابا دریا در بیست و شش قسمت برای مرکز خلیج فارس و کارگردانی سریال انیمیشن سه بعدی شهر راز به مدت چهارصد دقیقه برای شبکه دوم سیما را در سال های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۳ انجام داد.

افتخارات مازیار محمدی نژاد

پروانه زرین بهترین کارگردانی بلند پویانمایی از جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان ۱۳۹۳ اصفهان.
جایزه ویژه هیئت داوران و پروانه زرین بهترین فیلم بلند ویدیویی از جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان ۱۳۸۶ همدان.( فیلم سینمایی هفت رنگ)
جایزه بهترین کارگردانی و تهیه کنندگی از جشنواره تولیدات تلویزیونی مراکز ۱۳۸۷ شیراز
جایزه بهترین کارگردانی و تهیه کنندگی از جشنواره تولیدات تلویزیونی مراکز ۱۳۸۵اصفهان فیلم سینمایی هفت رنگ)
جایزه بهترین طراح تیتراژ، انیماتور و تدوین از جشنواره تولیدات تلویزیونی مراکز ۱۳۸۵ اصفهان فیلم سینمایی هفت رنگ)
پنج جایزه از جشنواره اعتیاد و آسیب های اجتماعی شیراز ۱۳۸۵
راه یابی به بخش مسابقه فیلم‌های اول و دوم جشنواره فیلم فجر ۱۳۸۴ . فیلم سینمایی هفت رنگ)
جایزه دوم بهترین انیمیشن از جشنواره بین المللی تولیدات تلویزیونی کشورهای اسلامی ۱۳۸۰ تهران ( انیمیشن آنچه باقی ماند)
جایزه بهترین کارگردانی از جشنواره تولیدات تلویزیونی مراکز ۱۳۸۰ ارومیه (انیمیشن آنچه باقی ماند)
جایزه ویژه بین الملل از جشنواره تولیدات تلویزیونی مراکز ۱۳۸۰ ارومیه (انیمیشن آنچه باقی ماند)
راه‌یابی به بخش مسابقه جشنواره یوناف امریکا
راه‌یابی به بخش مسابقه جشنواره فن انگلستان
راه‌یابی به بخش مسابقه جشنواره ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی
راه‌یابی به بخش مسابقه جشنواره آسیا و اقیانوسیهABU
راه‌یابی به بخش مسابقه جشنواره فیلم کوتاه تهران
جایزه فن آفرین برتر در بخش علوم انسانی جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی

گالری عکس

ویدئو رویداد

استارتاپ گرایند چیست؟

استارتاپ گرایند (به انگلیسی: Startup Grind) یک برنامه جهانی در جهت حمایت از کارآفرینان و بنیانگذاران کسب و کارهای نوپا و تقویت روابط کاری آنان در جامعه است. این برنامه با هدف آموزش، تشویق و ارتباط سازی کمک می‌نماید تا سودبران حاضر در اکوسیستم استارتاپی شهرهای مختلف با یکدیگر در ارتباط باشند و از تجربیات هم بیاموزند. این برنامه پس از گذشت چهار سال از آغاز، اکنون در اغلب شهرهای معتبر دنیا توسط نمایندگان منطقه‌ای برگزار شده و بیش از ۷۵۰۰۰ نفر عضو از کشورهای مختلف دارد و اعتبار جهانی آن به حدی رسیده که شرکت گوگل با حمایت‌های خود به همکاری با آن پرداخته است.

این برنامه با برگزاری رویدادهای ماهانه در بیش از هشتاد شهر دنیا از موسسین موفق استارتاپ‌ها و کسب و کارهای مبتنی بر وب و فناوری دعوت می‌نماید تا طی یک مصاحبه یک ساعته در فضایی کاملاً دوستانه داستان، کسب و کار و زندگی حرفه‌ای خود را با حاضرین سهیم شده و از چالش‌ها و موفقیت‌های خود سخن بگویند. پس از هر مصاحبه بستری فراهم است که میهمانان ضمن گفتگوی آزاد انفرادی با یکدیگر آشنا شده و از کارها و پروژه‌های خود جویا شوند و شبکه ایجاد کنند. از جمله ویژگی‌هایی که به رشد و گسترش این رویداد کمک نموده ضبط و ارسال ویدئویی تصویر برگزاری بر روی وب‌گاه جهانی استارتاپ گرایند و شبکه‌های ویدئویی است به طوری که علاقه‌مندان می‌توانند از هر کجای دنیا به تماشای مصاحبه با کارآفرینان شهرهای مختلف دنیا نشسته و از تجربیات و درس‌های آموزنده آن جهت راه‌اندازی کسب و کار خود بهره ببرند.

استارتاپ گرایند اعلام کرد تا سال ۲۰۱۳ موفق شده‌است ۵۰ شعبه در ۲۰ کشور و ۲۰٫۰۰۰ شرکت‌کنندهٔ کارآفرین در رویداد همان سال داشته باشد.